Vi närmar oss våren, vilket också innebär ”mäss-säsong” för Medtech-branschen. Det är ett gott tecken att våra svenska mässor återigen är fullbokade och bjuder på en stor mängd olika företag inom branschen som ställer ut. Positivt är självklart även det höga antalet av anmälda personer från landets sjukhus. De två i kombination skapar ett oerhört viktigt forum.

Varför det är viktigt?  Om vi utgår från oss på Alphatron Medical Nordics ger dessa mässor oss en väldigt bra möjlighet att lyssna på vården och dess behov.
Vad är det för typer av lösningar man saknar? Vad för utmaningar ser man med sina befintliga lösningar/produkter? Hur kan vi stötta på bästa sätt?
Samtidigt som vi också får värdefull input kring våra befintliga produkter och lösningar. Hur de kan passa in i befintliga vårdflöden alternativt stötta för att utveckla nya läkemedel och vårdprocesser med ännu högre patientsäkerhet och effektivitet.

Om mindre än två veckor, 24-26 april, så kommer vi ställa ut på SAMTIT, som äger rum i Göteborg på Svenska Mässan och senare i vår ställer vi ut på Vitalis på samma plats.
Två mässor där vi kommer att fokusera på budskapet – tillsammans fungerar allt bättre.
Vi hoppas att vi ses där – så att ni kan berätta hur vi bäst hjälper er!

För tillsammans fungerar allt bättre!