GCX armsystem

GCX är den ledande leverantören av IT-monteringslösningar för sjukvårdsindustrin sedan 1971. De har en unik förståelse för samspelet mellan medicintekniska produkter, användare och vårdmiljöer. Vi arbetar tillsammans med dig för att välja monteringsprodukter som gör det möjligt för vårdgivare att leverera patientvård av högsta kvalitet.

Enheterna kan enkelt placeras för optimal användbarhet och arbetsflöde.

GCX fokus på sjukvård gör att de förstår samspelet mellan medicintekniska produkter, användare och sjukvårdsmiljön. Deras produkter kan användas inom praktiskt taget alla områden inom sjukvården för säker positionering, mobilitet och ergonomisk användning av medicintekniska produkter och datorprodukter.

Alphatron Medical erbjuder en rad internationellt erkända serieprodukter samt specialanpassade produkter.

VHM-serien

En mångsidig bas för medicinska arbetsstationer och patientövervakningsdatorer.

VHM-armsystemen gör det möjligt för datorer och medicinsk utrustning att röra sig viktlöst genom en rad olika rörelser som passar alla användare på vårdplatsen, oavsett om de sitter eller står. Förutom den kompenserade vertikala rörelsen kan VHM-serien även justera i sidled, luta och svänga för att säkerställa att enheterna placeras i optimal betraktningsvinkel.

VHM-armarna kan anpassas till praktiskt taget alla monteringssituationer i en klinisk miljö: väggar, bänkar, tak, stolpar, skenor, anestesiapparater och mycket mer.

VHC-serien

En lösning för de svåraste områdena.

Systemen i VHC-serien stöder en flexibel, höjdjusterbar arbetsstation för Point-of-Care. VHC kan konfigureras med ett komplett utbud av GCX-armsystem.

VHC-serien är särskilt utformad för användning i vårdmiljöer med begränsat utrymme. VHC kommer bara 10 cm från väggen och är en idealisk lösning för korridorer, undersökningsrum och akutmottagningar.

M-serien

En helt anpassningsbar monteringslösning för alla vårdmiljöer.

M-seriens arm är en hållbar monteringslösning som är lätt att rengöra och har en slimmad design speciellt för medicintekniska produkter. Varje arm är utrustad med intern kabelhantering för att hålla installationen ordnad och snygg.

M-serien är en idealisk lösning för applikationer som kräver enkel positionering av enheten vid Point-of-Care.

M-seriens armar finns i olika längder, från infällda fästen till en dubbelhängd arm va 61 cm. Armarna kan anpassas till alla installationssituationer, inklusive väggar, runda stolpar, en mängd olika skenprofiler och anestesiapparater. Detta mångsidiga armsystem är kompatibelt med ett brett utbud av tillbehör och enheter.

Har du frågor om armsystem från GCX eller vill du ha skräddarsydd rådgivning?

Ställ en fråga till oss

"*" indicates required fields

Företag

Om oss

Service

Kontakta

Produkter

Alviscan

AMiS

Armsystem

C-Motion

Panel-PC

Omnicell

Besöksadress

EA Rosengrens Gata 4
421 31 Västra Frölunda

+46 (0)31-376 64 50

Follow Us