Alphatron Medical Nordics

 

En del av Alphatron Medical Group

På Alphatron Medical arbetar vi tillsammans med hela ert team av vårdpersonal för att få en lösning som fungerar för er alla.

För det behöver inte allt vara annorlunda direkt. Ännu bättre: med till synes små förbättringar kan du snabbt göra stor skillnad. Det är därför vi först tittar på vad du arbetar med nu, vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. För ofta fungerar det du redan har mycket bättre – om det fungerar tillsammans.

Anställda

Länder

år av erfarenhet

Med en åldrande befolkning och ett ökat administrativt tryck inom sjukvården blir det allt viktigare att kunna förlita sig på digitala system och smidiga lösningar. Alphatron Medical erbjuder lösningar som gör det möjligt för vårdpersonal att arbeta just smidigt, säkert och bekvämt i hela vårdprocessen.

Många sjukhus och regioner väljer en långsiktig partner som kan stötta i arbetet med att förenkla arbetsdagen för personalen. Vi är den partnern som förstår att era verktyg som exempelvis vagnar måste vara effektiva, integrerade, säkra och pålitliga för att kunna fungera bra.

Välkomna till Alphatron Medical!

N

Produkter snabbt tillgängliga på grund av stort lager

N

Team av experter

N

Högkvalitativa produkter

Ställ en fråga till oss

"*" indicates required fields

Företag

Om oss

Service

Kontakta

Produkter

Alviscan

AMiS

Armsystem

C-Motion

Panel-PC

Omnicell

Besöksadress

EA Rosengrens Gata 4
421 31 Västra Frölunda

+46 (0)31-376 64 50

Follow Us